Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 72.000 de fani au fost prezenți în a doua zi a Festivalului Neversea

Facebook Neversea
Neversea

Peste 72.000 de fani au fost prezenţi în a doua zi a Festivalului Neversea, care are loc în perioada 6 – 9 iulie pe o plajă din Constanţa, iar Steva Aoki a avut 20 de torturi pregătite pentru momentul „Cake me”, au anunţat organizatorii.

„Ziua de vineri, a doua zi a experienţelor Neversea, a fost trăită intens de cei peste 72.000 de mii de participanţi veniţi la malul Mării Negre pentru a celebra ediţia aniversară a celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa. Fanii Neversea au fost întâmpinaţi de personaje pline de culoare, de animatori, dansatori, decoruri fantastice plus cele şase scene ale festivalului, care s-au transformat în locul perfect pentru un început frumos de week-end”, precizează organizatorii, într-un comunicat de presă, conform News.ro.

Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti din mainstage-ul Neversea a fost rapper-ul Lil Pump. Artistul de origine americană a fost impresionat de modul în care a fost primit de publicul din România pentru care a pregătit un show special.

Lil Pump a inclus în show-ul live piese din cel mai nou album „Lil Pump 2”, dar şi piesele cu care a intrat în clasamentele lumii, de la „Gucci Gang”, piesă certificată cu cinci Discuri de Platină pentru vânzări record până la “I Love It” sau “Iced Out”. Headliner al festivalului Neversea, Lil Pump a cântat alături de public de la prima până la ultima piesă, iar la final le-a mulţumit fanilor din România.

Aflat în lista celor mai buni 10 DJ ai lumii, Steve Aoki a fost aşteptat cu mare bucurie de fanii Neversea, festival de care DJ-ul şi producătorul american s-a declarat îndrăgostit. Energia lui Aoki a dus distracţia la nivelul următor; DJ-ul a prezentat versiuni remix în exclusivitate, un moment in memoriam Avicii, 20 de torturi pregătite special pentru celebrul moment „Cake Me!” şi mainstage-ul Neversea plin de fani care au dansat alături de DJ-ul lor preferat.

De asemenea, Morten, unul dintre creatorii stilului Future Rave, alături de partenerul şi mentorul său, David Guetta, este considerat unul dintre cei mai bine cotaţi producători/DJ din noul val a ajuns în premieră la Neversea.

Danezul a avut un DJ Set perfect pentru miile de fani aflaţi la mainstage. Cele mai de succes piese lansate cu proiectul Future Rave, “Dreams”,

„Please, Don’t Kill Me Slow”, „Permanence”, „You Can’t Change Me”, cea mai noua colaborare cu Guetta „Lost in The Rhythm” şi fabulosul remix pentru “Titanium” au generat euforie totală şi au transmis dragostea danezului pentru muzică şi pentru publicul Neversea.

„România, eşti minunată şi te iubesc. Vreau să le arăt prietenilor mei danezi ce înseamnă acest festival extraordinar. Sunteţi incredibili!”, a declarat Morten.

„Tujamo este unul dintre DJ-ii cu un fanbase uriaş în România, ţară în care revine cu mult drag de fiecare data. Una dintre surprizele pregătite de artistul german, în exclusivitate pentru fanii festivalului, a fost INNA. Cei doi au lucrat la o piesă care a fost prezentată în premieră live în mainstage-ul Neversea. Carismaticul DJ a fost primit cu bucurie de fanii Neversea care au prins răsăritul la mainstage, pentru a doua dimineaţă la rând”, au mai transmis organizatorii festivalului.

Ei au precizat că pentru a doua zi consecutivă, scena The Ark a fost locul preferat de fanii hip-hop, rap, trap, dubstep sau breakbeat.

Unul dintre cele mai aşteptate momente a fost live-ul lui Deliric x Silent Strike. Yny Sebi, Marco Glass ft. Bvcovia, Dub FX & Woodnote, Gheboasa, M.G.L şi Serotone au reuşit să pună plaja în mişcare cu piesele incluse în show-urile de la The Ark.

Rampue (Live), legendele Harnan Cattaneo b2b Nick Warren, Tooker (Live), Day Dreamers (Marwan Dua, Dub FX, Woodnote), au ajuns în a doua zi a festivalului Neversea la scena Daydreaming, alături de Glauco Di Mambro, Dizharmonia şi Ales Andru.

La scena Balkaniada toată lumea s-a distrat alături de Damian & Brothers, Bogdan Simion, Lora & Band, Pixar Stelar, Clanker Jones şi Karol Diac.

A treia seară a festivalului Neversea va fi deschisă la mainstage de Adrian Şaguna, urmat de Dark & Menthol, Alexandra Stan, CKay, Lost Frequencies, Don Diablo, Vini Vici şi Alex Superbeats.

Fanii pot intra în festival începând cu ora 16:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.