Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste o mie de articole vestimentare şi sute de parfumuri, posibil contrafăcute, au fost descoperite în vama Giurgiu

Un cetăţean turc care s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu ca pasager al unui autocar a încercat să introducă în ţară peste o mie de articole vestimentare şi peste 300 de parfumuri cu privire la care există suspiciunea că sunt contrafăcute. Produsele care poartă numele unor branduri cunoscute au fost ridicate de poliţiştii de frontieră, potrivit news.ro.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Poliţia de Frontieră, descoperirea a fost făcută sâmbătă, în jurul orei 1:00, într-un autocar care face transport de persoane în regim internaţional, pe ruta Turcia - România.

"Colegii noştri au descoperit în cala autocarului mai multe pungi din plastic de culoare neagră. Acestea conţineau 1.043 de articole vestimentare, 342 de parfumuri, dar şi 116 articole de marochinărie şi încălţăminte care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că bunurile respective aparţineau unui cetăţean turc, în vârstă de 34 de ani, pasager al autocarului. Produsele sus-menţionate, în valoare de aproximativ 105.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi introduse în camera de corpuri delicte din cadrul S.T.P.F. Giurgiu”, informează Poliţia de Frontieră.

Cetăţeanul turc este cercetat pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.