Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petr Cech vânează un prim titlu, ca portar la echipa de hochei pe gheaţă Chieftains

Sky Sports
Petr Cech

Cehul Petr Cech, fostul portar al echipei Chelsea, are şansa de a cuceri un prim trofeu ca portar la echipa britanică de hochei pe gheaţă Chelmsford Chieftains, la patru ani după ce s-a retras din fotbal, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Cech, care a câştigat patru titluri în Premier League, de cinci ori Cupa Angliei şi Liga Campionilor cu Chelsea, îşi împlineşte un vis din copilărie jucând hochei pentru clubul din Essex, din liga secundă.

La 40 de ani, Cech a fost inclus în lotul pentru finala Cupei National League - Division One South, prevăzută în dublă manşă contra echipei Invicta Dynamos.

După ce s-a retras din fotbal, Cech a jucat cu succes la un nivel mai jos, la Guildford Phoenix, înainte de a debuta la Chieftains în noiembrie 2022, când a fost desemnat jucătorul meciului în duelul cu Oxford City Stars.

În 2006, Cech a suferit o fractură de craniu şi a fost nevoit să poarte apoi un accesoriu de protecţie, dar asta nu l-a determinat să evite lumea, adesea, brutală a hocheiului pe gheaţă.

''Am încă în mine acea senzaţia care mă face să performez. Vreau să câştig. Nu îmi place să pierd. E aceeaşi senzaţie pe care o aveam când jucam fotbal'', a spus fostul internaţional ceh.

Callum Burnett, căpitanul lui Chieftains, a apreciat la Cech ''elementul de calm şi modul în care s-a integrat în grup''. ''În ultimele meciuri, el a fost cu adevărat impresionant şi noi suntem fericiţi că-l avem alături şi avem încredere în el'', a adăugat Burnett.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.