Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrecere ilegală la Bacău: Poliția a dat amenzi de peste 32.000 de lei

Petrecere, Covid

O petrecere organizată ilegal într-un club din municipiul reşedinţă a fost întreruptă, duminică, de poliţişti şi jandarmi, a declarat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, informează Agerpres.

În interiorul clubului, oamenii legii au găsit 28 de persoane pe care le-au legitimat şi sancţionat pentru nerespectarea măsurilor impuse de pandemia de COVID-19.

"Duminică, 31 ianuarie, în jurul orei 1,00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău, împreună cu jandarmi, au întrerupt un eveniment privat care se desfăşura în spaţiu închis, într-un club din Bacău, încălcând astfel prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente private. În momentul intervenţiei poliţiştilor, în local se aflau 28 de persoane. Activitatea privată a fost întreruptă de poliţişti, iar persoanele prezente legitimate şi sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 27.500 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Administratorul societăţii comerciale respective a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

În cadrul acţiunilor desfăşurate duminică, echipele mixte au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale pentru nepurtarea măştii de protecţie.

(foto: arhivă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.