Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piața cripto depășește din nou 2000 de miliarde de dolari

coindesk.com
ethereum bitcoin criptomonede

Valoarea combinată a criptomonedelor lumii a atins miercuri după-amiază 2000 miliarde de dolari pentru prima dată în aproape trei luni, reflectând un val de optimism reînnoit.

Piața a depășit pragul de 2 trilioane de dolari miercuri la aproximativ 10:45 dimineața EDT - cel mai înalt nivel de la căderea la 1 trilion de dolari în luna mai, potrivit CoinGecko, citat de Forbes.

Reperul vine pe măsură ce o serie de criptomonede postează câștiguri masive în ultima săptămână, bitcoin crescând cu 19% până la maximul de trei luni peste 46.500 USD.

Monedele eter și binance, a doua și, respectiv, a treia cea mai mare criptomonedă din lume, au crescut cu peste 20% fiecare, atingând în mod similar nivele maxime.

Ada, criptomoneda construită pe platforma blockchain Cardano, a ajuns la cea mai mare valoare în aproape trei luni miercuri dimineață după ce fondatorul Cardano a spus că va anunța data la care va lansa contracte inteligente - un mod automat de urmărire și executare a acordurilor.

În prezent, cea de-a cincea cea mai mare criptomonedă, Ada a câștigat 21% în ultima zi - cel mai mare salt dintre primii zece - potrivit Coingecko.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.