Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Picturi pe numere și relaxare cu Pictorul Fericit

pictura

Ca o formă antistres, pictura este cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra stării de spirit. Foarte multe persoane aleg să își exprime sentimentele prin pictură sau să comunice non-verbal prin această cale. Fie că ești un pictor talentat sau vrei doar să încerci acest domeniu, o poți face prin tablouri cu culori pe numere. Alege picturi pe numere și relaxare cu Pictorul Fericit!

Pictorul Fericit dispune de numeroase tablouri pentru toate gusturile și genurile

Accesoriile pentru pictură fac și ele parte din gama largă de produse, alături de categorii speciale pentru minunatele tablouri. Poți finaliza un tablou celebru la tine acasă sau îl poți ajuta pe copilul tău să devină pasionat de această artă.

Pe site-ul lor te bucuri de dinamism! Ai posibilitatea de a alege între picturi pe numere cu clădiri, pentru copii, cu flori, modele din anul în curs, cu orașe și peisaje, cu păsări sau religioase, pentru doamne sau domni. Picturile pe numere pot reprezenta și un cadou inedit pentru cei pasionați de acest domeniu. Varietatea de picturi și culori specifice tuturor stărilor de spirit îi vor ajuta pe cei cu probleme să se exprime mai ușor.

Dacă dorești să îți exersezi dexteritatea, picteaza pe numere tablouri cu animale! Acestea sunt complexe, arată minunat la finalizare și pot fi propria ta operă de artă. Culorile vii și multitudinea de nuanțe se vor integra perfect în sufragerie, într-un birou sau într-o grădină de vară. Vibrația culorilor oferă tablourilor de acest tip un farmec aparte, încărcând pictorul cu multă energie și vitalitate.

Picturi pe numere și relaxare cu Pictorul Fericit!

Ești pictor de meserie și vrei să ai la îndemână toate accesoriile necesare? De pe acest site le poți comanda. Un șevalet nou sau poate un set de 163 de accesorii pentru pictură își pot face ușor loc în atelierul tău. Alături de ele poți adăuga un set de pensule sau de spatule și poate câteva culori acrilice. Pictorul Fericit este locul potrivit atât pentru pictorii amatori, cât și pentru profesioniști.

Obține o stare de calm și îmbunătățește-ți viziunea cu câteva picturi pe numere! Arta este o modalitate de a-ți controla emoțiile, de a învăța cum să comunici și cum să te exprimi și poate fi privită ca o oază de relaxare. Fie că pictezi într-un atelier, în grădină sau în propriul dormitor, vei putea obține un rezultat excelent cu picturile pe numere.

Fiecare tablou include tot necesarul pentru finalizarea picturii. După ce l-ai terminat îl poți agăța pe perete, îl poți pune pe o piesă de mobilier sau afară într-un spațiu acoperit. Rezultatul va fi cu atât mai mulțumitor, cu cât vei pune suflet în finalizarea sa. Pictează și dobândește numeroase abilități pe această cale!

La Pictorul Fericit vei găsi culori deosebite și potrivite pentru orice stare de spirit ai avea sau ți-ai dori să o ai. Comenzile pot fi plasate pe site, iar dacă dorești să afli și alte informații poți contacta telefonic sau la e-mailul contact@pictorulfericit.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.