Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierre Casiraghi, om de afaceri şi fiu al prinţesei Carolina de Monaco, este noul ambasador al casei Dior

yahoo.com
Pierre Casiraghi

Pierre Casiraghi, om de afaceri şi fiu al prinţesei Carolina de Monaco, este noul ambasador al casei Dior, în tandem cu soţia sa, Beatrice Borromeo, care este deja imaginea acestei firme de lux, a anunţat miercuri casa de modă franceză, relatează EFE.

"Emblemă a eleganţei, Pierre Casiraghi devine ambasador al casei Dior. Omul de afaceri monegasc reprezintă noua faţetă a modei reinventate constant de Kim Jones (designer la Dior Homme), o modernitate atemporală", notează într-un comunicat reputata "maison" de modă.

Soţia sa, ziarista italiană Beatrice Borromeo Casiraghi (1985), a fost desemnată în februarie imagine a mărcii de lux franceze, înfiinţată de Christian Dior în 1947.

Revista Women's Wear Daily (WWD) a publicat în exclusivitate ştirea, subliniind talentul pentru afaceri al lui Casiraghi, în vârstă de 34 de ani, dar şi imaginea lui de tată a doi copii, precum şi pasiunea sa pentru navigaţie.

Pierre Casiraghi este cel mai mic dintre cei trei copii pe care Carolina îi are din mariajul cu cel de-al doilea soţ, afaceristul italian Stefano Casiraghi, decedat în 1990, în urma unui accident de barcă cu motor, potrivit Agerpres.ro.

Ceilalţi doi copii ai prinţesei Carolina, născuţi din mariajul cu Stefano Casiraghi, sunt Andrea (37 de ani) şi Charlotte (35 de ani) care are la rândul ei legături strânse cu lumea modei, fiind imaginea casei Chanel.

Carolina de Monaco mai are o fiică, Alexandra de Hanovra, născută în 1999 din al treilea său mariaj cu Ernst August, prinţ de Hanovra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.