Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plan DIABOLIC: În Arabia Saudită putea avea loc CEL MAI MARE ATENTAT din ISTORIA OMENIRII

turnurile gemene

Cel mai mare atentat din istoria omenirii a fost pus la cale în Arabia Saudită. Atentatul ar fi depășit cu mult ceea ce s-a întâmplat în SUA, în 11 septembrie 2001. Autorităţile saudite au anunţat duminică destructurarea a două celule "teroriste", având legatără cu gruparea jihadistă Statul Islamic (SI), dintre care una plănuia un atentat în timpul unui mare meci de fotbal la Jeddah (vest), potrivit France Presse.

Ministerul de Interne saudit a precizat într-un comunicat că membrii celor două celule, fiecare constând din patru jihadişti, au fost arestaţi.

Citește și: A lovit mașina poliției în timp ce-și făcea selfie în sânii goi: Și asta nu e tot

Membrii primei celule, care îşi avea baza în provincia Shaqra, la nord-vest de Riad, sunt toţi saudiţi, a indicat un purtător de cuvânt al ministerului, potrivit căruia, această celulă primea ordine de la un responsabil al Statului Islamic în Siria şi avea în obiectiv forţele de securitate saudite.

Doi pakistanezi, un sirian şi un sudanez formau cea de-a doua celulă, care plănuia un atentat cu maşină-capcană în parcare stadionului de fotbal din Jeddah, exact în ziua meciului de calificare între Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite (EAU) pentru Cupa Mondială din 2018 (la 11 octombrie), a indicat acelaşi purtător de cuvânt.

Citește și: O elevă, RUPTĂ în bătaie de o colegă / VIDEO

De la sfârşitul anului 2014, Arabia Saudită este scena unor serii de atacuri şi atentate revendicate de Statul Islamic. Aceste acţiuni au vizat în principal minoritatea şiită şi forţele de securitate. Zeci de persoane şi-au pierdut viaţa în aceste atacuri, mai ales în estul ţării, informează agerpres.ro.

Citește și: Celebra J.K. Rowling dă o nouă lovitură: Seria de romane polițiste ‘Cormoran Strike’ va fi ecranizată

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.