Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planul din filialele PSD: 'Revoluția binelui' fără securiști, cătușe și trădători de țară

Facebook
stefanescu-codrin-psd

Filialele județene ale PSD au început ședințele de pregătire pentru cele două runde de alegeri din 2019, europarlamentare și prezidențiale, linia dictată de secretarul general al partidului fiind de 'Revolutie a binelui' împotriva partidelor securistoide.

„Campania pe care o fac cei din aceasta coalitie USR-Ciolos-PNL-PMP e de acelasi tip cu tipul asta de proteste restranse ale #rezist. Ei au senzatia ca introducand agresivitatea, violenta, limbajul foarte trivial, foarte urat, grotesc, vor reusi sa castige si voturi. Eu le transmit ca se insala. Acestor partide in care colcaie pedelismul, securismul si tot felul de interese ale unor tovarasi din servicii, le transmitem foarte clar ca anul acesta vom transa lucrurile”, a declarat secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, după o ședință cu filiala PSD Brașov.

Ședințe similare au avut loc cu activul de partid din Caraș-Severin, Sibiu, Mehedinți, Prahova, turneul electoral fiind abia la început.

„Toata aceasta coalitie securistica vorbeste despre revolutia binelui. Nu, ei nu sunt revolutia binelui, PSD e revolutia binelui, ca revolutia binelui inseamna sa cresti salarii, sa cresti pensii, sa faci lucruri bune pentru oameni, sa le aperi drepturile si libertati. Nu inseamna revolutia binelui sa promovezi catusele, teroarea anilor 50. Asta nu e revolutia binelui, revolutia binelui e facuta de PSD si o facem de cand ne-am infiintat, de pe baricadele din decembrie 1989”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

După fiecare întâlnire cu membrii social-democrați, secretarul general PSD a repetat că partidul își propune să scape România, în 2019, de un sistem securist și toxic, să apere drepturile și libertatile romanilor de abuzurile statului paralel, a condamnat protocoalele secrete și a spus că PSD este obligat să facă „dreptate până la capăt”.

Potrivit acestuia, campania PSD o sa se invarta in jurul unui mesaj simplu.

„Vom simplifica lucrurile. Frati romani, aveti de ales intre partide create de noua Securitate ai caror reprezentanti vor vota intotdeauna impotriva tarii si vor sta la masa cu toti detractorii tarii, cu orice dusman al Romaniei ei se vor infrati. Si aveti partea a doua de ales, un partid romanesc 100% sustinut de masele largi, condus de oamenei echilibrati, care va trimite in Parlamentul European niste oameni care se vor bate pentru tara asta”, a indicat Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.