Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma Snapchat va lansa Bitmoji TV, o emisiune de animație personalizată

snapchat.com
Snapchat

Platforma Snapchat va lansa în luna februarie Bitmoji TV, o emisiune de desene animate personalizată ce va folosi avatarul fiecărui utilizator, arată platforma Tech Crunch.

Cei de la Snapchat au decis să exploateze opțiunea cea mai cunoscută oferită de platformă. Avatarul fiecărui utilizator, Bitmoji va deveni vedeta unui serial de desene animate full-motion numit Bitmoji TV. Este un proiect major pentru Bitmoji, imaginea fiind folosită până acum numai pentru prezentarea căsuțelor de conversație și în benzi desenate.

Oferind opținea de a crea emisiuni proprii originale prin secțiunea Discovery a platformei, ar putea ajuta Snapchat să iasă în evidență între platformele video de mici dimensiuni de la YouTube la Facebook Watch sau TikTok.

Bitmoji TV ar pune avatarul utilizatorilor în povești animate care au loc în scenarii ce includ echipajul navei spațiale Star Treky, ori aventuri cu agenți secreți, roboți sau zombi. Trailerul lansat de Snapchat are elemente care amintesc de seria Big Mouth de la Netflix, spun cei de la Tech Crunch.

Citește și: Raed Arafat rupe tăcerea în cazul care a REVOLTAT România, în ultimele 24 de ore: 'Nu putem vorbi de batjocură. Toți știau că e limită de timp'

Cei de la Snapchat au încheiat o serie de ani în care au avut probleme după ce principalele lor opțiuni au început să fie oferite în variante similare de Facebook sau Instagram.

Proiectul TV ar fi o redescoperire a originilor Bitmoji. Bitstrips oferea inițial posibilitatea personalizării feței, părului și hainelor avatarului, ulterior realizând benzi desenate cu personajul obținut.

Snapchat a achiziționat Bitstrips în 2016 pentru 64,2 milioane de dolari. Aplicația Biitmoji s-a impus rapid iar în 2017, a dezvoltat opțiuni 3D, oferind posibilitatea de a introduce avatarul în secvențe de realitatea augumentată. În 2019, Bitmoji s-a impus în rândurile celor 210 milioane de utilizatori Snapchat.

Snapchat este o platformă multimedia de mesagerie lansată în 2011. Principala caracteristică a rețelei era aceea că imaginile și mesajele erau accesibile numai pentru o scurtă perioadă de timp, după accesare, destinatarul având acces la acestea pentru puțin timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.