Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploi musonice în India: O persoană şi-a pierdut viaţa, în Mumbai, după ce un copac a căzut peste ea în timpul unei ploi torențiale

india ploi musonice

Ploi musonice în India: O persoană şi-a pierdut viaţa, în Mumbai, după ce un copac a căzut peste ea în timpul unei ploi torențiale.

O persoană şi-a pierdut viaţa, miercuri, în capitala financiară a Indiei, Mumbai, după ce un copac a căzut peste ea în timpul unei ploi torenţiale, au anunţat autorităţile, transmite agenţia Xinhua.

Aversele musonice abundente au condus la acumulări de apă în mai multe zone din Mumbai, autorităţile fiind nevoite să închidă unele drumuri şi să suspende circulaţia trenurilor de metrou în suburbia Andheri, conform Agerpres.

Inundaţiile au afectat mai multe case şi au provocat prăbuşirea unor structuri.

"Din cauza acumulării a 1,5 până la 2 picioare de apă (45-60 de centimetri, n.a.), circulaţia metroului în Andheri este suspendată. Traficul este deviat spre SV Road", a anunţat poliţia rutieră din Mumbai.

Au fost raportate 26 de incidente care au implicat căderi de arbori, 15 cazuri de scurtcircuit şi cinci situaţii de prăbuşire totală sau parţială a unor case, potrivit oficialilor.

Centrul regional al Departamentului de Meteorologie din India (IMD) a prognozat continuarea averselor în Mumbai, cu ploi moderate până la intense, pe alocuri, în următoarele patru până la cinci zile.

Musonul a cuprins regiuni extinse ale Indiei, intemperiile urmând să afecteze şi restul zonelor în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.