Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plouă cu bani în Costinești: 15.000.000 de euro în comunitate după festivalul `Beach, Please`

Instagram
Beach, Please!

Peste 200.000 de festivalieri sunt așteptați la mega concertul de la Costinești: ”Beach, Please!” ce are loc între 11-13 iulie. Cel mai mare eveniment din istoria cochetei localități de la malul mării va aduce peste 15.000.000 de euro în comunitate, în numai 3 zile.

Peste 4000 de turiști străini sunt așteptați la festivalul organizat în această vară la București, majoritatea din SUA. De la an la an, festivalul s-a triplat ca număr de participanți, crescând de la 70.000 în 2022, la 200.000 în 2023. Oamenii din Costinești.

Ce lasă în urmă Beach Please!

Organizatorii festivalului contribuie în fiecare an cu investiții în lucrările publice din comunitate, mai ales în educație. Anul trecut au reparat acoperișul școlii din Schitu, o localitate din comuna Costinești, pentru că se afla într-o stare de degradare.

Anul acesta ”Beach, Please” donează un microbuz nou nouț care va fi folosit de comunitate pentru transportul copiilor și bătrânilor. Peste 300.000 de lei este valoarea donației.

Numai cazarea festivalierilor ar putea aduce în Costinești peste 9 milioane de euro, asta în cel mai pesimist scenariu. Deja locurile de cazare se apropie de epuizate. Estimativ, festivalierii vor cheltui între 4,5 și 6 milioane de euro numai pe mâncare și băutură, bani care în mod evident rămân în comunitatea din Costinești.

Organizatorii arată că investiția pentru Beach Please este de aproximativ 8 milioane de euro în acest an, dar că în schimb se așteaptă la o explozie de venituri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.