Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a câștigat Deva, iar PSD a luat Hunedoara

primaria hunedoara

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (PNL), a câştigat un nou mandat, el obţinând circa 40% din voturi, potrivit numărătorii paralele efectuate de PNL care a centralizat rezultatele de la mai mult de jumătate din secţiile de votare din oraş.

Vezi și: HARTĂ Bătălia pe consilii județene: PSD a luat 20, PNL are 17, iar UDMR ia 4 - Alianța USR-PLUS nu a prins nici măcar unul

"Vreau să le mulţumesc devenilor, care m-au reconfirmat pentru încă patru ani de zile ca primar al municipiului. Înseamnă că munca mea nu a fost zadarnică şi că m-au creditat pentru a-mi duce la îndeplinire proiectele pe care le-am început. Sunt proiecte foarte ambiţioase, care vor schimba radical faţa acestui minunat oraş în următorii patru ani de zile", a declarat, la sediul său de campanie, primarul Florin Oancea, scrie agerpres.ro.

Candidatul PNL a arătat că şi-a centrat campania electorală pe proiectele pe care şi le-a propus şi că nu a atacat pe niciunul dintre contracandidaţii săi.

În opinia sa, rezultatele acestei campanii s-au materializat şi prin faptul că locuitorii municipiului Deva au votat şi lista de candidaţi ai PNL pentru Consiliul Local Deva.

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, membru al PSD, a câştigat un nou mandat în fruntea localităţii, potrivit unui anunţ făcut de acesta pe pagina sa de socializare.

"Alegerea Corectă... Acasă, la Hunedoara a fost făcută de dumneavoastră, cetăţenii oraşului nostru! Votul zdrobitor dat de dumneavoastră în favoarea echipei mele, ne responsabilizează şi ne determină să declarăm...Cred că Hunedoara şi cetăţenii ei nu vor mai pierde niciodată!", a scris Dan Bobouţanu pe contul său de Facebook.

Dan Bobouţanu este preşedintele organizaţiei municipale PSD Hunedoara, a fost consilier local şi apoi viceprimar al oraşului în perioada 2012-2016. În anul 2016 a câştigat primul său mandat de primar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.