Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, alianță cu USR și REPER pentru 2024? Nicolae Ciucă: 'Guvernarea nu afectează construcţiile politice / Discutăm cu toată lumea'

Inquam Photos / Octav Ganea
nicolae ciuca

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, la RFI, despre o alianţă cu USR că sunt la guvernare cu PSD, dar guvernarea nu afectează construcţiile politice pentru 2024. ”Discutăm cu toată lumea, cu REPER sunt discuţii care vizează anumite proiecte în Parlament, există deschidere pentru dialog”, a spus liderul liberal.

”Suntem la guvernare cu PSD şi vom rămâne la guvernare cu întreaga noastră responsabilitate, guvernarea nu afectează construcţiile politice pentru anul 2024, care se pare că va fi un an cât se poate de interesant din punct de vedere politic şi atunci estew nevoie să fie puse pe masă toată proiectele, toate ipozteze posibile astfel încât să avem o abordare aşa cum ne-am asumat, prin noi înşine, la Sinaia”, a spus preşedintele PNL întrebat despre o posibilă alianţă cu USR.

”Cu noi nu au vorbit încă”, a spus Ciucă, despre discuţii cu cei de la USR.

”Nu avem negocieri, nu am închis niciodată cu nimeni dialogul. În politică şi în orice situaţie, trebuie să existe dialog”, a completat Ciucă.

Întrebat dacă PNL discută cu REPER, partidul lui Dacian Cioloş, preşedintele Nicolae Ciucă a răspuns:

”Discutăm cu toată lumea. Cu cei de la REPER, recunosc, sunt discuţii care vizează anumite proiecte legislative, de susţinere în Parlament, există deschidere pentru acest dialog. Cu domnul Dacian Cioloş, recunosc, nu am discutat de câteva luni de zile, dar asta nu înseamnă că nu există disponibilitate pentru dialog”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.