Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL continuă seria inaugurărilor din campanie: recepționează cu doar două zile înainte de alegeri calea ferată Gara de Nord-Otopeni

Facebook
Lucian Bode

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că vineri va avea loc recepția lucrărilor terminate la calea ferată care unește Gara de Nord din București cu Aeroportul Otopeni. „În baza ultimelor discuții pe care le-am avut cu CFR Infrastructură pot să vă spun că vineri dimineața se va realiza recepția la terminarea lucrărilor pentru tot ceea ce s-a realizat pe linia de cale ferată Gara de Nord-Otopeni”, a declarat Lucian Bode, ministrul Transporturilor, la Radio România Actualități, relatează Mediafax.

Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Lucian Bode au testat în 21 septembrie trenul pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Ministrul Transporturilor Lucian Bode declara, tot în septembrie, că linia de cale ferată ar putea fi dată în folosință în 12 decembrie, odată cu noul mers al trenurilor. El spunea că distanța dintre Gara de Nord și Aeroport va fi parcursă în 15-17 minute.

Linia de cale ferată trebuia să fie gata în iunie 2020 pentru Campionatul European de Fotbal Euro 2020, însă termenul a fost amînat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.