Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL denunţă comportamentul duplicitar al premierului Victor Ponta

ionut stroe purtator de cuvant pnl

Purtatorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe, considera ca prezenta de luni a premierului Victor Ponta în Parlament a fost 'un simplu joc de imagine' si solicita Guvernului sa transmita spre analiza Legislativului 'actiunile concrete realizate saptamâna de saptamâna, în 'lumina' celor asumate ieri, în discursul autoadmirativ al lui Victor Ponta'.

'Prezenta premierului de ieri din Parlament a fost un simplu joc de imagine, în care seful Cabinetului vine si povesteste cum ''ar fi bine, ca sa nu fie rau' si pleaca fara sa raspunda la nicio întrebare. Cu alte cuvinte, ora premierului înseamna doar ora indicatiilor premierului catre Legislativ', afirma Stroe, într-un comunicat.

El arata ca PNL considera ca Victor Ponta si-a facut în Parlament 'chiar un bilant al insucceselor sale guvernamentale'.

'Premierul a prezentat o lista cu proiecte unde guvernul sau a esuat, iar acum le redefineste ca viitoare obiective. Prin însiruirea unui ghiveci de obiective, dorinte si sperante (...) Victor Ponta încearca sa cumpere timp si indulgenta pentru un cabinet lipsit de rezultate si cu obiective care se recosmetizeaza din 3 în 3 luni fara a se întâmpla în fapt nimic', spune Stroe.

Liberalul subliniaza ca PNL este pentru 'un rol puternic' al Parlamentului, însa sustine ca 'Victor Ponta, ca prim-ministru, a lucrat permanent în directia opusa, ocolind mereu aceasta institutie, când a fost cazul unor proiecte majore, si evitând dezbaterea parlamentara care ar fi scos la lumina carentele initiativelor guvernamentale'.

El indica faptul ca liberalii vor analiza atent în ce masura premierul Ponta va respecta, de acum înainte, rolul Parlamentului.

'Victor Ponta este total necredibil în acest demers de imagine atâta vreme cât si-a continuat comportamentul duplicitar fata de activitatea propriului partid în Parlament, facându-se ca nu cunoaste ce fac acolo colegii sai din majoritatea care a controlat si înca mai controleaza Parlamentul', declara Stroe.

Deputatul PNL mentioneaza ca, prin mesajul de luni, Victor Ponta arata ca 'nimic nu s-a schimbat în atitudinea sa politica'.

'PNL cere Guvernului sa trimita spre analiza Legislativului actiunile concrete realizate saptamâna de saptamâna, în 'lumina' celor asumate ieri, în discursul autoadmirativ al lui Victor Ponta', mai arata purtatorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe.

AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.