Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL face un apel pentru unificarea dreptei timişene

robu

Presedintele liberalilor timiseni, Nicolae Robu, a lansat marti un apel de unificare a dreptei politice, prin care sa fie sustinut candidatul ACL, Klaus Iohannis, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

'Îi chem acum pe votantii candidatilor de dreapta - Monica Macovei, Calin Popescu Tariceanu, Elena Udrea, Hunor Kelemen si Zsolt Szilagyi -, dar si pe cei ai lui Dan Diaconescu si Vadim Tudor, ca si cetateni pe picioarele lor, sa ni se alature noua, Aliantei Crestin Liberale, în lupta pentru stoparea PSD-izarii tarii, pentru asigurarea unei directii de evolutie sanatoasa a societatii românesti, pentru o Românie de stat de drept, stat al oamenilor cinstiti si harnici, si nu al jefuitorilor, pentru o Românie cu fata spre vest, parte a civilizatiei occidentale, si nu tara bâjbâinda, expusa pericolului unei noi deturnari spre est', a afirmat Nicolae Robu, într-o declaratie pentru AGERPRES.
Dupa alegerile parlamentare din 2012, el a fost un sustinator al unificarii dreptei românesti tocmai în perspectiva alegerilor prezidentiale, dar si ca fapt în sine, ca proba de maturitate politica. Între timp, principalele partide de dreapta - PNL si PDL - s-au unit si au format ACL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.