Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îi dă primele ordine noului ministru de Interne: Să desecretizeze de urgență dosarul 10 august

orban raetchi

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, vicepreşedintele Comisiei de Apărare, susține miercuri, pe Facebook, i-a cerut noului ministru de Interne, Nicolae Moga, să desecretizeze de urgență dosarul 10 august pentru a demonstra că pesediștii au înțeles lecția alegerilor europarlamentare.

Prima ședință de Guvern după ce Dăncilă a fost aleasă candidatul PSD la prezidențiale - Ce OUG importantă modifică premierul

„Prima decizie pe care trebuie să o ia noul ministru de Interne, Nicolae Moga, este simplă: să desecretizeze de urgență dosarul 10 august. Îi auzim pe pesediști cum clamează fără întrerupere că au înțeles lecția de la alegerile de pe 26 mai, iar acum au un bun moment pentru a demonstra acest lucru. Dacă există un minim respect pentru cetățeni și pentru aflarea adevărului privind protestul Diasporei, noul ministru trebuie să se diferențieze fundamental de abordarea doamnei Carmen Dan, cea care s-a aflat exclusiv în slujba infractorului Dragnea pe toată perioada în care îndeplinit funcția de ministru de Interne.

La aproape un an de la protestul de pe 10 august, dl. Moga are obligația de a nu mai mușamaliza faptele și de a face public dosarul privind protestul Diasporei. Sutele de cetățeni gazați și bătuți merită să afle adevărul, în paralel cu soluționarea juridică a dosarului 10 august. Este revoltător că până acum nu avem nici un responsabil politic pentru surprimarea violentă a unui protest pașnic”, scrie Raețchi pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.