Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL îl desființează rapid pe Victor Ponta: Este o MITOCĂNIE!

sigla noua pnl

Premierul Victor Ponta a avut o ieșire în care l-a atacat pe liberalul Cristian Adomniței, președintele CJ Iași. Ponta susține că acestuia i-a fost afectată gândirea de ultimele descinderi ale DNA.

Citește și: Victor Ponta: Îmi este teamă că recenta descindere a DNA a afectat grav...

Fostul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare, reacționează la atacul lui Victor Ponta și desființează toată argumentația premierului.

”Mitocănie și dezinformare marca Ponta.

1) Nu știm la momentul actual care sunt proiectele de infrastructură care au rămas în Master Plan și nici ordinea în care acestea vor fi realizate pentru că Guvernul nu a prezentat public ultima versiune care urmează a fi trimisă la Bruxelles

2) Master Planul General de Transport a fost trimis la Comisia Europeană care ni l-a întors înapoi pentru că cea mai importantă parte- prioritizarea proiectelor- nu era făcută pe criterii obiective (trafic, rețeaua europeană TEN-T, dezvoltare economică etc). Trebuia trimis refăcut, dar se pare că acest lucru nu s-a întâmplat.

3) Master Planul este document al României, aprobat de Guvern. Comisia Europeană îl validează pentru că în baza lui se vor acorda finanțările europene, însă responsabilitatea este a Guvernului. Pentru că vrem ca acest document să rămână ca viziune pe termen mediu și lung și să nu mai schimbăm prioritățile în funcție de culoarea politică a miniștrilor transporturilor, Comisia și opoziția au cerut să existe un acord politic în Parlament. Comisiile de transporturi NU au văzut documentul de implementare a Master Planului, partea cea mai importantă care stabilește termenele de realizare și ordinea importanței proiectelor, deci nici nu puteau să îl aprobe”, susține Nazare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.