Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL o cheamă la raport pe Firea: Sunt implicații pentru siguranța națională și ordinea publică

captura facebook
CGMB Firea

Vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, liberalul Ovidiu Raețchi, cere audierea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul comisiei, după ce aceasta a vorbit despre implicarea lui Liviu Dragnea în represiunea protestelor de pe 10 august:

Citește și: BOMBA cu ceas de la București. Posibilă autonomie sporită a sectoarelor în dauna Primăriei Generale. Bani mai mulți și atribuții suplimentare (surse)

“Am citit afirmațiile foarte grave ale Gabrielei Firea privind implicarea lui Liviu Dragnea în represiunea violentă din 10 august: "Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost aşa. Vrea să transforme capitala României, municipiul Bucureşti şi să ajungem precum Beirut.” Consider că sunt declarații foarte serioase, cu implicații pentru siguranța națională și ordinea publică. Cred că doamna Firea trebuie invitată la Comisia de Apărare pentru a oferi detalii despre interesele politice din spatele represiunii din august. Nu poți spune că "nu vrei să dai detalii" pe o temă atât de serioasă. Voi cere oficial chiar astăzi biroului Comisiei pentru Apărare convocarea Primarului General al Capitalei”, a scris deputatul PNL Ovidiu Raețchi pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: SURSE - Liviu Dragnea începe adevăratul RĂZBOI: Gabriela Firea și apropiații, EXECUTAȚI din toate funcțiile

Primarul General al Capitalei a decșarat sâmbătă într-o apariție televizată la România TV că Liviu Dragnea este cel care a pus la cale ”momentul 10 august” prin apropiații săi.

În privința violențelor din 10 august 2018 procurorii au deschis mai multe cercetări privind violențele din acea zi de la mitingul Diasporei.

Citește și: Bătălie mare în PSD pentru viitorul post de COMISAR din partea României în noua Comisie Europeană (surse)/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.