Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, îndemn pentru PSD: Trebuie să concretizeze vorbele în fapte

ionut stroe purtator de cuvant pnl

Purtatorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe, a declarat, luni, ca în urmatoarele doua saptamâni parlamentarii trebuie sa dezbata proiectul de lege privind votul prin corespondenta, punctând ca în acest caz PSD trebuie sa demonstreze concretizarea vorbelor în fapte.

'Astazi, PSD trebuie sa concretizeze si trebuie sa faca dovada transpunerii vorbelor în fapte. Senatul României are astazi pe ordinea de zi dezbaterea acestui proiect legislativ, iar noi consideram ca PSD, cum de altfel a afirmat chiar liderul sau ieri, va sustine acest atât de necesar proiect legislativ, care sa vina ca o garantie în plus privind respectarea unor drepturi constitutionale, în special a dreptului la vot. Începem astazi doua saptamâni în care trebuie sa demonstram la nivel parlamentar ca daca se vrea se poate', a spus Stroe, într-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

El a precizat ca PNL sustine proiectul avansat de Autoritatea Electorala Permanenta, iar liberalii nu au depus niciun amendament deoarece acesta contine peste 90% din propunerile pe care le-au initiat.

'Ne dorim o dezbatere rapida, pentru ca suntem conditionati de elementul timp, trebuie adoptat votul pâna la începutul lui noiembrie, iar, pe de alta parte, sustinem acest proiect legislativ pentru ca în proportie de peste 90% contine prevederi care se regasesc si în proiectul initiat de PNL acum sapte luni de zile', a afirmat liberalul.

Proiectul de lege privind votul prin corespondenta se afla în dezbaterea Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.