Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL reacționează după anunțul unui liberal că vrea să candideze la Primăria Cluj: 'Fiecare pe drumul său în viață!'

Guvernul Romaniei
Sabin Sărmaș

Parlamentarul liberal Sabin Sărmaș (foto), președintele Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din Camera Deputaților, a anunțat recent că vrea să candideze la Primăria municipiului Cluj-Napoca, împotriva actualului edil. Liderul liberalilor clujeni, europarlamentarul Daniel Buda, a explicat însă că Emil Boc rămâne propunerea PNL pentru Primăria Cluj-Napoca, iar despre anunțul lui Sabin Sărmaș a ținut să puncteze: „Fiecare pe drumul lui în viață!”

„Fiecare face ce consideră de cuviință. Își urmează drumul pe care și-l dorește. Partidul Național Liberal își are drumul lui, cu propriul candidat pe care îl avem, un om care a făcut performanță administrativă și care a pus Clujul pe harta nu doar a Europei, ci și la nivel internațional. A dus Clujul într-o etapă de dezvoltare, astfel încât gestul domnului Sabin Sărmaș nu e unul care să ne preocupe.  Domnul Boc are o carieră recunoscută la nivel internațional.

Da, domnul Boc rămâne candidatul nostru, niciodată nu a fost în discuție altceva. Domnul Boc poate să ocupe orice funcție și la nivel european, internațional și domnia sa va face cuvenitele precizări, când ele o să fie impuse. El este candidatul PNL la Primăria municipiului Cluj-Napoca”, a explicat Daniel Buda, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO. „Domnul Sărmaș ar fi bine să-și vadă de propriul drum. Nu este dânsul în măsură să discute despre carierele unora sau altora. A făcut o alegere. Asta-i viața. Mergem mai departe, fără discuții. Și unii, și alții, pe drumurile lor”, a mai spus Buda.

Întrebat dacă urmează ca Sărmaș să fie exclus din PNL, liderul liberalilor clujeni a precizat:

„Domnia sa s-a autoexclus în momentul în care a făcut astfel de afirmații. Ești conștient! Nu am mai vorbit cu domnia sa. Fiecare pe drumul său în viață. Nu l-am exclus, pentru că prin gestul domniei sale se autoexclude el din PNL”, a concluzionat Buda.

Ce îl nemulțumește pe Sărmaș

Orașul a ajuns într-o etapă în care trebuie să "se ducă la următorul nivel", altfel "se va sufoca în curând", a punctat Sărmaș. "E ca mămăliga care stă să explodeze", a explicat parlamentarul situația din Cluj.

Întrebat de ce vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primăria Cluj, Sărmaș a spus "că orașul nostru a ajuns într-o etapă în care trebuie să se ducă la următorul nivel. Ca să folosesc o vorbă de la Revoluție: 'e ca mămăliga care stă să explodeze'. E frumoasă, de 5 stele, dar care dacă nu e dus la următorul nivel se va sufoca în curând". „După 20 de ani, e normal să îți dorești o altă funcție! După 20 de ani de administrație locală, apare oboseala, energia se pierde. E firesc să apară dorința din partea domnului Emil Boc de a merge în altă zonă, pe o altă funcție. Candidatura mea la Primăria Cluj este una necesară, și nu una împotriva unui partid sau altuia. Și nici măcar împotriva domnului primar Emil Boc! Voi veni cu un nou val de energie, voi continua proiectele bune și voi imprima o nouă viziune în zonele în care avem mari probleme, acolo unde, așa cum am mai spus-o, Clujul se sufocă”, a spus Sărmaș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.