Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițist parizian înjunghiat de o femeie acuzată că pregătea un atac terorist lângă Notre Dame

www.romaniatv.net

Incidente grave la Paris! Un polițist a fost înjunghiat în timpul unei operaţiuni antiteroriste de arestare a trei femei, despre care se presupune că ar avea legătură cu camionul cu belii descoperit lângă faimoasa catedrală Notre Dame. Femeia care l-a înjunghiat pe omul legii a fost împuşcată, dar a supravieţuit.

Citește și: Deutsche Welle, analiză de coșmar pentru binomul SRI-DNA

Asaltul poliţiei a avut în sud-estul Parisului, în zona Boussy-Saint-Antoine, şi a avut legătură cu maşina cu butelii de gaz, descoperită duminică, în apropierea catedralei Notre Dame. Alţi patru suspecţi au fost arestaţi, recent, în acest dosar.

Potrivit investigatorilor, pe lângă buteliile cu gaz, în vehiculul de lângă Notre Dame au fost găsite şi documente în limba arabă, însă niciun detonator sau dispozitiv exploziv independent. Cu toate acestea, autorităţile franceze tratează incidentul ca pe unul terorist.

Bernard Cazeneuve, ministrul de Interne al Franţei, a declarat referitor la acest incident: "Aceste femei tinere, cu vârstele de 39, 23 şi 19, au fost radicalizate, sunt fanatice şi cel mai probabil pregăteau noi acţiuni violente şi iminente. Franţa se confruntă cu o ameninţare teroristă de o amploare inedită. Această ameninţare dificil de detectat şi de prevenit cere în consecinţă mobilizare perfectă a serviciilor noastre de poliţie şi de informaţii", anunță romaniatv.net.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.