Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate în cazul bărbatului mort la cariera de piatră din Morlaca

La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 06.30, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă la o carieră de piatră din localitatea Morlaca.

Citește și: Un tren cu 85 de călători a lovit o mașină în apropiere de Ploiești: șoferul a fost transportat de urgență la spital

„În fapt, un bărbat de 50 de ani, din comuna Poieni, angajat al carierei, în timp ce opera un utilaj hidraulic, excavând material din peretele vertical al carierei, a fost surprins de o alunecare de material din perete, utilajul fiind acoperit cu pietre și nisip.

La fața locului s-a intervenit în vederea eliberării personei aflate în cabina excavatorului, iar în urma activităților de salvare, a fost constatat decesul persoanei.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.