Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția braziliană a descoperit o colecţie de obiecte naziste la domiciliului unui presupus pedofil

www.manager.ro
zvastică neonazist

Poliţia din Rio de Janeiro a descoperit o vastă colecţie de obiecte, uniforme şi simboluri naziste - dar şi arme -, la domiciliului unui presupus pedofil, potrivit unor imagini difuzate de către autorităţile braziliene, relatează AFP, citat de news.ro

Bărbatul în vârstă de 58 de ani, Aylson Proenca Doyle Linhares, a fost arestat marţi, după ce a fost acuzat de către un cuplu care locuieşte în apropiere de locuinţa acestuia, la Rio, de faptul că l-a abuzat pe fiul lor, în vârstă de 12 ani, a anunţat poliţia braziliană.

”Un material monstruos” de referinţă nazistă a fost găsit în reţedinţa sa, a anunţat comiarul Luís Armond, şi anume sute de insigne, documente, uniforme, steaguri şi chiar un carnet de membru al partidului nazist cu fotografia sa, a precizat el.

Imagini difuzate de către poliţie surprind, de asemenea, fotografi şi busturi ale lui Adolf Hitler.

Junghere, pumnale şi nouă arme de foc - inclusiv o puşcă şi o mitralieră - şi multă muniţie au fost de asemenea confiscate.

Doyle Linhares "a fost acuzat, în flagrant delict, de deţinere ilegală de armament, rasism şi pedofilie”, în urma descoperirii aceste colecţii, care cuprinde fotografii cu minori, a precizat Armond.

Bărbatul a declarat, în faţa autorităţilor, că această colecţie valorează între ”2,5 şi trei milioane de euro, deşi nu se poate verifica”, potrivit aceleiaşi surse.

Poliţia a obţinut un mandat de arestare şi de percheziţie, după ce o anchetă a relevat că Doyle Linhares a încercat să abuzeze cel puţin alţi doi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.