Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia din Vâlcea a arestat trei bărbaţi bănuiţi de furturi din locuinţe

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Trei bărbaţi din comuna Costeşti, bănuiţi de furturi din locuinţe şi gospodării cu prejudiciu de aproape 30.000 lei, au fost reţinuţi de poliţiştii vâlceni în urma unor percheziţii domiciliare, informează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, remis miercuri Agerpres.

Percheziţiile, care au avut loc marţi la Costeşti, au fost efectuate poliţişti de la Horezu, Măldăreşti, Pietrari şi Mihăeşti, unde în ultimele cinci luni au fost sesizate mai multe fapte furt, cu un prejudiciu total de 29.500 lei.

În urma cercetărilor, anchetatorii au efectuat, pe 27 februarie, două percheziţii la Costeşti şi au reţinut trei bărbaţi cu vârste între 19 şi 30 de ani, la ale căror domicilii au fost găsite mai multe bunuri despre care există suspiciunea că provin din furturi.

Potrivit sursei citate, în perioada octombrie 2017 - februarie anul acesta, în localităţile Horezu, Costeşti şi Tomşani au fost sesizate mai multe fapte de furt de componente auto şi motorină, furturi din locuinţe şi din anexe gospodăreşti, prejudiciul total ridicându-se la 29.500 lei. Cei trei bărbaţi reţinuţi urmau a fi prezentaţi, miercuri, instanţei din Horezu cu propunerea de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.