Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția intervine în forță, după imaginile de la Antena 3 cu membri ai USR-PLUS când iau mai mulți saci cu voturi: Au fost demarate verificări

mascat

UPDATE

”Vom ridica imaginile de pe camerele de supraveghere, vom audia persoane. Nu am fost sesizați de nimeni, până acum, ne-am autosesizat.”, a spus Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române.

Știrea inițială

Antena 3 a difuzat, miercuri seara, imagini cu membrii USR-PLUS, care umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1. Poliția Română a anunțat că alături de procurorii de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au demarat cercetări în acest caz.

”În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Sectorul 1- Secția nr 4, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au demarat verificări, pentru stabilirea situației de fapt.”, precizează Poliția Română.

Citește și: E-mail-uri secrete între Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Fostul premier cerea execuțiile lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea! ‘Vreau să tăvăliți această javră!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.