Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția NU a stat la discuții: CNAIR a luat AMENDĂ pe loc

112 politia politie

Polițiștii din Turda au dat un exemplu pentru colegii lor din toată țara și au amendat pe loc CNAIR pentru că nu a curățat un drum național.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost amendată, joi, de către poliţiştii din Turda, pentru că nu a curăţat corespunzător DN 1, în afara localităţii Mărtineşti. Joi dimineaţă, traficul în zonă a fost oprit pe ambele sensuri aproximativ o oră, din cauza poleiului, conform News.ro.

Citește și: BREAKING Luptătorii de la trupele speciale au DESCINS la mai multe primării din Olt

”Poliţiştii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Turda, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu pe DN 1 E60, au constatat faptul că în zona kilometrului 69, în afara localitaţii Mărtineşti, administratorul drumului public nu a intervenit pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil şi pentru a împrăştia material antiderapant. În urma neîndeplinirii atributiilor ce îi revin, CNAIR a fost sancţionată contravenţional cu 40 de puncte amendă, respectiv 5.800 lei”, a transmis, joi, IPJ Cluj.

Pe drumul respectiv, joi dimineaţă, s-au semnalat porţiuni acoperite cu polei, traficul fiind oprit pe ambele sensuri pentru aproximativ o oră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.