Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția și pompierii oferă date suplimentare despre tragedia de la Constanța: cum au intrat în apartamentul groazei și ce au găsit

replicaonline.ro
femeie, constanța,

Un echipaj de pompieri a fost solicitat de poliţişti să intervină pentru a se putea intra în apartamentul în care se aflau tânărul de 18 ani şi mama acestuia, găsiţi morţi în locuinţa dintr-un bloc din municipiul Constanţa, au informat reprezentanţi ai IPJ şi ISU Constanţa, arată Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, tânărul a fost găsit spânzurat, iar femeia, în vârstă de 48 de ani, era decedată într-o altă încăpere.

"În cursul zilei de astăzi, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la uşă şi nici la telefon. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că uşa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenţia unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament. În interiorul locuinţei au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, şi o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanţa", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, precum şi un medic legist, pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" Constanţa, pompierii au pătruns în apartament pe geamul de la bucătărie.

"În jurul orei 9,00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost solicitat să intervină la o deblocare de uşă, pe Badea Cârţan. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi autospeciala de stingere din cadrul Detaşamentului Fripis, în total şapte pompieri. În prezenţa poliţiştilor, colegii au pătruns în casă pe geamul de la bucătărie, fiind ulterior facilitat accesul în casă pe uşa de la intrare", a informat ISU.

Tânărul găsit spânzurat absolvise Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, iar mama acestuia, profesoară de fizică, fusese în urmă cu câţiva ani inspector la Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.

Vezi și: FOTO - Noi detalii ȘOCANTE despre moartea profesoarei și a fiului ei: recent au trecut printr-un moment dificil în familie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.