Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicienii si vacantele lor: De la plaiuri mioritice la creste ecuadoriene / FOTO

Polticienii, in special parlamentarii, au parte de vacante de invidiat. Spunem in special parlamentarii, pentru ca acestia beneficiaza de doua luni de concediu, timp in care pot pleca unde doresc ei. Si asta au si facut multi dintre ei.

Nu au ales toti destinatii exotice, sau croaziere de lux, foarte multi au optat pentru vacante la munte sau la mare in Romania, vacante pe care le-au consemnat pe Facebook.

Senatorul Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, a postat o fotografie de la mare, însă a preferat să nu precizeze şi destinaţia, anunţându-şi doar prietenii virtuali că se află "în vacanţă".

content-image

O poză similiară a fost distribuită pe Facebook şi de către deputatul independent Florentin Gust.

content-image

Pe litoralul românesc s-a aflat şi fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu, care a fost dezamagit insa de aceasta experienta: "Două zile pe litoralul românesc te conving că Timon din Atena avea dreptatea lui. Nimic mai urâcios decît mitocanul relaxat, care vrea să se simtă bine si liber. Are o extraordinară capacitate de a porcăi locurile cele mai frumoase. Iar hărmălaia omniprezentă, numită muzică prin antifrază, confirmă un eseu de-al lui Schopenhauer despre relatia invers proportională dintre inteligentă si zgomot", a scris acesta.

Pe litoral se află şi deputatul PNL Mihai Tararache, care, la rândul său, nu precizează şi destinaţia aleasă.

content-image

Social-democratul Ovidiu Donţu se află la Mamaia, însă nu pentru mare, ci pentru tenis. Acesta se antrenează pentru turneul ITF care va avea loc în această staţiune, potrivit postărilor sale de pe Facebook: "Am inceput antrenamentele pentru turneul ITF de la Mamaia: Ovidiu Dontu - Gavril Varvara 6-4, 7-5 !"

content-image

Deputatul ALDE Graţiela Gavrilescu a ales Munţii Neamţului ca destinaţie şi încearcă să-i convingă şi pe prietenii de pe Facebook să viziteze aceste locuri. " În Munții Neamțului, viața curge altfel! Dacă aveți posibilitatea, merită să vă convingeți!

Drumurile sunt destul de bune iar costurile nu se ridică nici pe departe cât în alte destinații estivale. Gazde vă sunt oameni ai locului, cu bun-simț și frică de Dumnezeu, gospodari vrednici, cu care nu poți să nu te împrietenești!

Încerc să mă bucur cât mai mult de toate aceste minunății și, din mijlocul acestui colt de Rai, să culeg gânduri bune și idei pentru ce voi avea de făcut în continuare.

M-am asigurat ca scurta mea absență din Minister să nu nască disfuncționalități, dar vă spun, și pe această cale, că, dacă aveți probleme, pe site-ul oficial, puteți găsi toate informațiile de contact necesare", a scris fostul ministru pe Facebook.

content-image

content-image

Deputatul PNL Răzvan Mironescu îşi petrece vacanţa în Munţii Apuseni, pe care îi numeşte un "tărâm de vis".

content-image

Senatorul UNPR Ciprian Rogojan a plecat în concediu alături de familie în Maramureş. "Când privesc meleagurile maramureșene sunt fericit și mă simt acasă, dar tabloul se întregește când familia mea se alatură priveliștei. Atunci mă simt cu adevărat împlinit !", a scris acesta pe contul său de Facebook.

content-image

Deputatul Andreea Paul (PNL) a postat fotografii din Delta Dunării, loc pe care a ajuns să-l viziteze după o discuţie cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, aşa cum singură dezvăluie pe contul ei de Facebook. "Acum câteva săptămâni am avut o discuție economică cordială cu Mugur Isărescu încheiată cu un schimb de atenții: eu i-am oferit volumul 'România noului val' și am primit din partea Guvernatorului un album dedicat Deltei Dunării. Superb realizat, am decis să-l descopăr la fața locului, în Green Village, exact la revărsarea Dunării în Marea Neagră, lângă rezervația naturală. Este un loc unic în Europa din toate punctele de vedere care are nevoie de promovare.".

content-image

Tot în Dobrogea se află şi senatorul PSD Şerban Nicolae, care a vizitat cetatea Histria. "Mai frumos ca la Troia. Părerea mea", comentează pe Facebook social-democratul.

content-image

Mai mulţi parlamentari au ales totuşi litoralul grecesc. Este cazul senatorilor Traian Igaş (PNL) şi Matei Suciu (PSD). Traian Igaş nu a avut însă parte de vreme foarte bună, motiv pentru care a făcut câteva glume cu susţinătorii săi de pe Facebook. "Ce face un român când la greci este furtună!? Vă urează o zi bună!!!!!", a scris acesta.

content-image

content-image

Tot în Grecia, pe insula Rhodos, este şi deputatul Daniel Fenechiu, care a postat mai multe fotografii de la hotelul unde este cazat, dar şi o poză în care ţine în mână o halbă de bere.

content-image

În schimb, liberala Valeria Schelean a plecat împreună cu cei doi copii în staţiunea Belek, din Turcia. "O mamă mândră", comentează aceasta, într-o fotografie alături de copiii ei.

content-image

Mai mulţi parlamentari şi-au petrecut o parte a concediului şi la concerte. Deputatul PNL Vasilica Miron, cunoscută pentru vacanţele exotice pe care le-a împărtăşit prietenilor de pe Facebook, a mers de data aceasta în Suceava natală, unde a asistat la un concert al formaţiei Cargo, în cadrul MotorFest. "Seară de excepţie, concert Cargo!", a scris aceasta pe reţeaua de socializare.

content-image

Costel Alexe (PNL), Aurelia Cristea (PSD) şi Alin Tişe (PNL) s-au mândrit cu reuşita festivalului Untold, din Cluj, informeaza Mediafax. "Festivalul UNTOLD a fost senzational. Un vis. Clujul apreciat de către cei care ne-au vizitat. Clujenii l-au fermecat pe unul dintre cei mai iubi?i DJ din lume", a scris fostul preşedinte al CJ Cluj, Alin Tişe, după concertul lui Armin van Buuren. "Am simţit experienţa #Untold din mijlocul zecilor de mii de tineri veniţi pe Cluj Arena pentru a scrie povestea unui festival unic, care a trecut graniţele României. Clujul este Capitala tineretului 2015 şi trăieşte. Frumos. Poate prea frumos, aş adăuga", a comentat şi liberalul Costel Alexe.

content-image

Există şi un parlamentar care şi-a petrecut concediul pe un alt continent. Liberalul Dumitru Oprea a vizitat Ecuadorul şi le-a împărtăşit prietenilor de pe Facebook impresiile sale, dar şi mai multe informaţii despre locurile vizitate. "De aici, la o distanţă de 1000 kilometri, în Oceanul Pacific, se află arhipelagul Galapagos, mândria ecuadorienilor din două motive. Primul, aici Darwin a formulat teoria evoluţionismului, cunoscută şi ca darwinism. Al doilea, cafeaua de aici este în top mondial. Ecuadorul este al treilea exportator mondial de trandafiri", a scris senatorul.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.