Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au aplicat, duminică, peste 8.700 de amenzi pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie

politista rutiera scrie amenda

Poliţiştii au aplicat duminică, în urma verificărilor în teren, 8.749 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 20 de milioane de lei, persoanelor care nu au respectat prevederile privind restricţionarea circulaţiei, şi au întocmit cinci dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Poliţiştii au verificat şi respectarea interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină şi a celor impuse, pe timpul stării de urgenţă, unităţilor comerciale, efectuând totodată controale pentru combaterea criminalităţii economice, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, luni, AGERPRES.

Citește și: Gabriela Firea, atac INCENDIAR la adresa PNL: Au dat proba CINISMULUI! Nu le pasă de oameni

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, 1.290 de autovehicule (cu 3.808 persoane) au fost preluate din zonele de frontieră.

"Au fost verificate 64.802 persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantina. Acţiunile au avut ca rezultate întocmirea a cinci dosare penale la art. 352 Cod penal, privind zădărnicirea combaterii bolilor", arată sursa citată.

Poliţiştii au realizat 2.907 intervenţii la evenimente, dintre care 2.376 au fost sesizate de cetăţeni prin Apelul Unic de Urgenţă 112, fiind organizate 137 de acţiuni.

Vezi și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 35: 'Debandada care se va crea cu ăştia ieşiţi pe străzi vă va depăşi'

Un număr de 106 persoane au fost prinse în flagrant delict în timp ce comiteau infracţiuni sau imediat după aceea, iar alţi 6 cetăţeni urmăriţi au fost depistaţi.

În trafic, poliţiştii au constatat 108 infracţiuni rutiere, fiind reţinute 98 de permise şi retrase 65 de certificate de înmatriculare.

În misiunile lor, poliţiştii au fost sprijiniţi de poliţişti locali, alăturându-se, în activităţile în sistem integrant, şi jandarmi şi efective ale MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.