Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au descoperit alcool şi ţigări de contrabandă, în urma unor percheziţii domiciliare în Maramureș

cafea tutun alcool

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Maramureş au descoperit alcool şi ţigări de contrabandă, în urma unor percheziţii pe raza localităţilor Vişeu de Sus şi Petrova, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Romeo Tămăşan.

"Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare şi a activităţilor de documentare, investigare şi cercetare efectuate până în prezent într-un dosar penal care are ca obiect săvârşirea mai multor infracţiuni asimilate contrabandei, au fost identificate şi ridicate 26.020 de ţigări, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 15.700 lei. Totodată, în contextual activităţilor procedurale efectuate, a fost identificată şi ridicată cantitatea totală de 130 litri de alcool etilic, în valoare totală de aproximativ 4.000 lei, cu privire la care organele de cercetare penală urmează să extindă cercetările", a precizat Romeo Tămăşan, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ludovic Orban, mesaj pentru părinți: ‘La școală copilul este în siguranță, riscul de îmbolnăvire este minim’

Conform acestuia, la activităţile efectuate poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale - Maramureş.

În cauză poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, în vederea identificării tuturor participanţilor la activităţile infracţionale şi a tragerii acestora la răspundere penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.