Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au făcut PRĂPĂD: Amenzi de aproape 3 milioane de lei într-o singură zi. Sute de şoferi, rămaşi fără permis

politiaromana.ro
politist control acte

Poliţiştii au dat, marţi, amenzi în valoare totală de aproape 2,5 milioane de lei, după ce au desfăşurat mai multe acţiuni de control în toată ţara pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, şi au intervenit la peste 2.300 de evenimente. În plus, peste 400 de şoferi au rămas fără permis, iar mai multe bunuri în valoare totală de peste 15.000 de lei au fost confiscate, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Dezvăluiri ŞOC după lovitura DEVASTATOARE primită de DIICOT: Cum şi-ar fi SABOTAT procurorii dosarul împotriva lui Videanu şi Ioan Niculae

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), aproximativ 11.500 de poliţişti au acţionat, în cursul zilei de marţi, la nivel naţional, desfăşurând 234 de acţiuni şi intervenind la 2.391 de evenimente. Dintre acestea, 1.976 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 687 de infracţiuni, dintre care 108 în flagrant delict. Poliţiştii au găsit 11 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 38 de măsuri preventive.

De asemenea, pentru neregulile găsite, poliţiştii au dat 7.575 de amenzi în valoare totală de aproape 2,3 milioane de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 15.000 de lei.

În ceea ce priveşte domeniul rutier, autorităţile au constatat 85 de infracţiuni, fiind reţinute 405 permise de conducere. În plus, au fost retrase 192 de certificate de înmatriculare.

Citeşte şi: Ger CUMPLIT în România: Temperaturile au scăzut până la -21 de grade. Ce prevăd meteorologii pentru următoarele zile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.