Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii credeau că le-au văzut pe toate, dar TUPEUL acestui șofer i-a UIMIT - I-au confiscat URGENT mașina

enational.ro
politia romana

Poliţiştii din Bucureşti au oprit în trafic o maşină în care au găsit 100.000 de ţigarete de contrabandă, provenite din spaţiul extracomunitar. Şoferul a fost iniţial dus la audieri, ulterior fiind plasat sub control judiciar. Maşina şi ţigările au fost confiscate, conform News.ro.

Citește și: Șeful CRPC Timiș a făcut PRĂPĂD în șase luni de mandat - Sorin Susanu a închis și amendat aproape 200 de unități

”Ieri, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, au prins în flagrant delict un bărbat ce transporta ţigarete netimbrate, provenite din spaţiul extracomunitar. Astfel, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism, pe raza municipiului Bucureşti, în interiorul căruia au descoperit 100.000 de ţigarete fără timbru fiscal emis de autorităţiile din Române”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la sediul Poliţiei Sectorului 1 a fost condus pentru audieri şoferul autoturismului în cauză, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Bucureşti.

Sâmbătă, magistratii au dispus masura controlului judiciar faţă de bărbatul care a transportat ţigările.

Maşina şi ţigaretele au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării, urmând a fi stabilit şi prejudiciul adus bugetului statului.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1 , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.