Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de frontieră au depistat şapte cetăţeni din Bangladesh la ieşirea din Timişoara; două călăuze, cercetate pentru trafic de migranţi

Poliţiştii de frontieră timişoreni au depistat, la ieşirea din Timişoara spre Arad, şapte cetăţeni din Bangladesh care intenţionau să ajungă ilegal în vestul Europei, cu sprijinul a doi cetăţeni români, călăuzele fiind acum cercetate pentru trafic de migranţi, potrivit Agerpres.

În baza unei informaţii deţinute la nivelul Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timişoara, poliţiştii au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Ei au identificat şi oprit, la ieşirea Timişoarei două autoturisme conduse de doi cetăţeni români, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, joi, AGERPRES.

La verificările efectuate asupra celor două mijloace de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că în interiorul autovehiculelor se mai aflau în total şapte cetăţeni străini, toţi bărbaţi, care au declarat la cercetări că sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, majoritatea fiind solicitanţi de azil pe teritoriul României.

Ei au mai afirmat că intenţionau să ajungă cu sprijinul celor doi cetăţeni români într-o parcare din apropierea frontierei, pentru a se îmbarca într-un ansamblu rutier spre destinaţia finală Italia.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat şi de trafic de migranţi, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.