Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii și procurorii DIICOT au dat prima lovitură a verii: 3 traficanți de droguri, prinși pe litoral

perchezitii

Trei bucureșteni care aveau asupra lor 40 de comprimate de ecstasy și cocaină au fost prinși în Constanța. La percheziții, au fost descoperite și alte droguri. Cei trei au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței.

Citește și: Guvernul a schimbat legea pensiilor: scade cu 13 ani vârsta standard de pensionare pentru anumite categorii de angajați și se recalculează pensiile

Polițiștii din Constanța și procurorii DIICOT au prins în flagrant, miercuri, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 31 de ani, în timp ce aveau asupra lor 40 de comprimate de MDMA și cocaină.

Ulterior, în urma celor două percheziții la locuințele acestora din București au fost ridicate 37 de comprimate de MDMA și amfetamină, aproximativ 698 de grame de cannabis, 66 de semințe de cannabis, 18 grame de rezină de cannabis, 15 grame de MDMA, 2 cântare electronice și 3 grindere.

Potrivit IGPR, au mai fost confiscate și 2 laptopuri, 1 video recorder, 5 telefoane mobile, precum și peste 18.800 de lei, 900 de euro, 2.300 de dolari și 50 de lire.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.