Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au finalizat cu succes operaţiunea de salvare a turiştilor blocaţi în telecabina de pe Dealul Cetăţii din Deva

primariadeva.ro
telecabina deva

Pompierii au finalizat cu succes operaţiunea de salvare a turiştilor blocaţi în telecabina de pe Dealul Cetăţii din Deva, cu toţii primind din partea pompierilor sticle cu apă, iar copiii ciocolată, pentru curaj, scrie news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pompierii au finalizat duminică după-amiază operaţiunea de salvare a celor 13 turişti blocaţi în telecabina de pe Dealul Cetăţii din Deva, care s-a blocat la jumătatea drumului.

”Turiştii au primit din partea pompierilor apă, iar copiii, pentru curaj, ciocolată”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara, la finalul intervenţiei.

Citește și: Clipe de GROAZĂ la Deva: 13 turiști, între care și 2 copii, sunt BLOCAȚI în telecabină! E al doilea caz, în aceeași săptămână

Telecabina de pe Dealul Cetăţii din Deva s-a defectat a doua oară într-o săptămână, după ce luni 19 oameni au rămas blocaţi în urma unei avarii. De data aceasta, 13 persoane, între care doi copii, au fost blocate, fiind coborâte cu ajutorul unei scări.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.