Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii din Neamț au salvat patru persoane care au căzut cu o căruță, într-o prăpastie

www.realitatea.net
ambulanță accident

Pompierii din judeţul Neam au salvat sâmbătă dimineaţa patru persoane care se rătăciseră şi au căzut într-o prăpastie, una dintre victime fiind în comă, iar celelalte trei având mai multe traumatisme, anunță news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Neamţ, sâmbătă, în jurul orei 3.05, un tânăr a sunat la 112 şi a anunţat că face parte dintr-un grup de patru persoane care s-a rătăcit. Ei plecaseră cu o căruţă din localitatea Ţolici spre târgul din localitatea Tupilaţi, tânărul specificând în apel că au căzut într-o prăpastie şi că sunt răniţi.

Socialiștii europeni îi pun condiții Ursulei von der Leyen pentru a o susține la președinția PE: Pretențiile S&D se întind pe patru pagini

La misiune au participat pompierii de la Detaşamentul Târgu Neamţ, cu o autospecială complexă de intervenţie şi o ambulanţă SMURD, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tupilaţi, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ţibucani şi IPJ Neamţ.

“La scurt timp după anunţ, nu s-a putut ţine legătura cu apelantul, întrucât bateria telefonului s-a terminat. În jurul orei 6, una dintre cele 4 persoane a ajuns in localitatea Tupilaţi şi a revenit cu un apel la 112 de pe telefonul unui localnic. Victima a dat detaliile locului unde sunt celelalte victime, respectiv la aproximativ 2 kilometri de localitate”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

Simona Halep, obligată să învingă istoria! Gigi Becali pune presiune: 'Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr'

Pompierii au găsit persoanele respective şi le-au dus la spital. Victimele au vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, una dintre acestea era în comă, iar celelalte trei, conştiente, cu mai multe traumatisme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.