Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii vâlceni au salvat o lebădă rămasă blocată în apa îngheţată a unui lac

telegrama.ro
pompieri

Pompierii vâlceni au participat, vineri, la o acţiune inedită de salvare. Victima a fost o lebădă rămasă blocată în apa îngheţată a unui lac. Pasărea a fost eliberată, fiind teafără, conform news.ro.

Intervenţia la care au participat salvatorii din Râmnicu Vâlcea a avut loc, vineri, la orele prânzului, pe un lac de agrement din zona Hidro, pe strada Topolog din municipiu.
Salvatorii au intervenit cu o barcă pentru a elibera o lebădă prinsă între sloiuri de gheaţă. Pasărea a fost salvată şi imediat ce a fost eliberată şi-a luat zborul.
Acţiunea de la Râmnicu Vâlcea a avut un final fericit. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat în judeţul Neamţ, unde, săptămâna aceasta, pompierii au intervenit în două rânduri pentru scoaterea din apă a unor lebede moarte. O astfel de intervenţie a avut loc miercuri, când nouă lebede moarte au fost scoase din apele râului Bistriţa, în municipiul Piatra Neamţ. A doua astfel de intervenţie s-a produs joi, tot în municipiul Piatra Neamţ, unde echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru scoaterea a cinci lebede moarte din lacul Bâtca Doamnei. Păsările au fost predate reprezentanţilor Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.