Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta – 4 case și la fiecare 10 luni încă o casă

974x468
În declarația de avere, premierul Victor Ponta recunoaște că stăpânește patru case. Din salariul soției sale își mai poate achiziționa încă o casă la fiecare 10 luni. Cumetriile lui Ponta au împăienjenit instituțiile cheie ale statului, iar controlul periculos din funcțiile pe care le ocupă stârpesc orice șansă la un viitor cinstit. Clica de corupți trebuie să plece. Trebuie să facă loc adevăratelor valori, care să îi reprezinte pe români. Klaus Iohannis poate fi președintele cu care să se măndrească românii. Taxele noi și cele majorate de Guvernul „Ponta - 4 case și la fiecare 10 luni încă o casă”  sunt o calamitate. Reduc puterea de cumpărăre a românilor și taie din șansele sectorului privat de a menține sau crea locuri  de muncă. Guvernul Ponta nu rezolvă prin taxe nici problema slabei încasări de venituri la buget, numai buni de rispit pe pomeni electorale. Drept dovadă:
  1. 1 din 10 firme active la începutul acestui an a fost „reparată” de Guvernul PSD și trimisă în comă sau direct la cimitir. Concret, peste 70 de mii de firme au fost radiate, dizolvate și suspendate, la care se adaugă alte peste 15 mii de societăți intrate în insolvență.
  1. Fondurile alocate IMM-urilor și susținerii exporturilor au fost diminuate cu 27%în bugetul pentru anul 2014 față de anul trecut. Guvernul Ponta este dușmanul inițiativei private si prietenul pomenilor electorale.
  1. PSD a aruncat a 37-a taxă PSD pe spatele românilor, pe lângă cele 36 de taxe noi și impozite majorate: taxa pe centrala de apartament, cum i s-a spus în presă. Cel puțin 8 miliarde lei au fost tăiate până acum din buzunarele românilor prin taxele și impozitele noi sau cele majorate.
  1. Niciun stat european nu și-a nenorocit echipamentele de producție așa cum a făcut „Ponta - 4 case și la fiecare 10 luni încă o casă” prin impozitul pe construcții speciale, renumita taxă pe stâlp. Ea trebuie eliminată. Efectul e devastator: numărul angajaților a scăzut în România în ultimul an. O confirmă acum oficiul de statistică al UE.
  1. România a înregistrat cea mai mare creștere a taxelor la benzină și la motorinădin UE,  așadar, în prețurile finale ale tuturor bunurilor, deși avem al doilea cel mai mic nivel al salariilor din UE. Practic, la fiecare litru de benzină sau motorină pe care îl cumpărăm, românii pierd o pâine din cauza taxelor lui „Ponta - 4 case și la fiecare 10 luni încă o casă”.
  1. PSD a tăiat investițiile publice în buget cu peste 26% și alungă investitorii străini din România.Investițiile străine directe sunt în scădere cu 14 % în primele 7 luni ale anului 2014 faţă de aceeași perioadă a anului trecut.
  1. „Ponta - 4 case și la fiecare 10 luni încă o casă” le-a tăiat agricultorilor români 1,5 miliarde lei din buzunare în ultimii doi ani prin taxele și impozitele noi pe care le-a introdus. Pensionarii au veniturile din chirii impozitate cu contribuțiile de asigurări de sănătate și nu s-a ținut de promisiunea eliminarii CASS pentru pensiile între 740 si 1000 lei. Din contra, le-a înjumătățit numărul de controale medicale gratuite, dar și zilele aferente biletelor de tratament.
  1. PSD a distrus orașele Râmnicu Vâlcea, Turnu Severin, Constanța și nu numai,prin falimentarea Oltchim, RAAN, a industriei românești și proastei administrații PSD din portul Constanța.
  1. Evaziunea fiscală creșteși depășește bugetul cumulat al educației și sănătății. Banii merg în pușculițele mafiei roșii și în buzunarele partidelor pentru campania electorală.
  2. Inegalitățile dintre venituri au crescut, iar sărăcia continuă să rămână o problemă nerezolvată. Pomana electorala nu este soluția. Ea menține românii cu mâna întinsă la stat.  Cu„Ponta - 4 case și la fiecare 10 luni încă o casă” la guvernare, ratăm cu fiecare zi care trece șansa de a munci și investi.
 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.