Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta ATACĂ Guvernul tehnocrat: 'Un an de JAF național'

ponta

Victor Ponta a atacat, pe pagina sa de Facebook, Guvernul condus până în urmă cu puțin timp de Dacian Cioloș. "Dacă era Guvernul PSD până acum se mutau procurorii cu totul în Piața Victoriei!", a spus fostul prim-ministru.

"1 AN ( 2016) de JAF NATIONAL ! Ati auzit dvs sa se deschida vreo ancheta?!?! Daca era Guvernul PSD pana acum se mutau procurorii cu totul in Piata Victoriei !!!

1. In Bugetul pe 2016 nu s-au incasat 12 miliarde RON fata de ce se prevazuse in legea prezentata de Guvern catre Parlament - dupa care s-au falsificat datele pentru rectificarile bugetare ca sa apara "pozitive" inainte de Alegeri!

Vinovati direct :

- Ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea ( 8 miliarde ) - deputat USR!

- seful ANAF Dragos Doros ( 4 miliarde) - de azi demisionar ; il veti gasi curand angajat la una din multinationalele care nu au mai platit taxe in 2016

- Ministrul Finantelor Anca Dragu (revine la BERD la Londra pe pozitia care i-a fost rezervata / salariu anual cu 6 cifre !)

Citește și: Florian Coldea e OBIȘNUIT cu anchetele SRI: A mai fost implicat într-un scandal de AMPLOARE

2. Sistemul Energetic National este oficial in criza ( adresa Transelectrica / date CE Oltenia etc) din cauza nerespectarii legislatiei privind stocurile de iarna

Vinovat direct - Ministrul Energiei Victor Vlad Grigorescu; dupa pierderea functiei probabil angajat la acea firma offshore din Caraibe de unde a primit 200.000 Euro pentru inchirierea unui site!!! Sigur - si aici s-a facut o ancheta?!?!

Si intre timp aflam cum se munceste "cu aprindere" la dosarul unei secretare de primarie care a primit 6 pesti spaga, la dosarul din 2003 la care a depus denunt un biet condamnat in alta cauza sau la campania electorala din 2009?!?! Si sigur la oamenii care sunt chemati la Ploiesti sa faca denunturi impotriva lui Dragnea, Tariceanu si Ponta!!! Prosteala pe fata!

Frustrarea romanilor fata de "Binom" / "Sistem" nu vine din ce spun Voiculescu, Ghita, Adamescu, Dragnea , Tariceanu, Ponta, RTV, Antena 3 etc - ci din faptul ca orice om normal vede cu ochiul liber ca "pentru unii muma - pentru altii ciuma"!!! Si ca in loc de anchete penale se face doar politica antinationala!

Si Basescu pana in 2014 / Iohannis dupa 2014 s-au bucurat ca acest Sistem ii "serveste"!!! Fara sa inteleaga ca asa s-a distrus si se distruge in continuare Romania! Ghinion - au fost alesi!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.