Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta cere un acord pe Transporturi ca cel semnat pe Aparare

ponta semneaza

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca fara un acord pe Transporturi, ca cel care s-a incheiat astazi pe finantarea Apararii nu are rost sa se inceapa lucrarile la autostrazi si drumuri potrivit Master Planului.

El i-a cerut ministrului Transporturilor Ioan Rus sa discute oricat este nevoie cu comisiile de specialitate din Parlament si cu liderii politici pentru a ajunge la un consens.

"Voi invita liderii partidelor la discutii, vom merge si la presedintele tarii sa avem un master Plan cu un acord pe 10 ani, daca nu il avem mai bine nu va apucati. Autostrada Transilvania ar fi fost gata daca exista acord", i-a spus Ponta lui Iona Rus.

"Discutati oricat de mult cu liderii politici si sa avem un acord sa isi asume sa il respecte toata lumea. Nici nu vom gasi sursele de finantare fara un acord. Daca oamenii stiu ca acest Guvern semneaza ceva si urmatorul reziliaza, nimeni nu o sa investeasca", a mai spus Ponta subliniand ca fara un acord intre toate partidele Master Planul va fi un esec.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.