Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta și-a speriat fanii. Mesaje de luptă pe Facebook

ponta psd

Anuntul lui Victor Ponta de renuntare la orice functie de conducere in PSD pana cand isi va rezolva problemele in justitie i-au pus pe jar pe fanii acestuia de pe Facebook. Cei mai multi sunt de parere ca decizia este una gresita si ca Ponta nu trebuie sa lase PNL sa ajunga la Putere.

Cateva din mesajele pe care le-a primit Ponta:

- Dacă nu stați la conducere eu nu va mai votez.Ce faceți acum este Trădarea electoratului,adică a noastră .Trebuie sa luptați pana la capăt ! (Michael John)

- Domnule Ponta ne-a stat inima cind am auzit despre demisie crezind ca vin din nou la putere BASISTII si ne taie Pensiile.Va rugam LUPTATI cu GOLANII. (Aurel Talmaciu)

- Luptati si veti fi invingator! Transmiteti incredere in partid.Nu renuntati la guvernare.Dupa o guvernare f buna in 2016 vom fi invingatori,atat la locale cat si la parlamentare.A trecut timpul ca un partid creste in opozitie.Mult succes ca Priministru!! (Florin Stancu)

- Domnule Ponta , le faceti pe plac adversarilor politici ? Nu trebuia sa va dati demisia (Q Sandre Adrian)

- Domnule Ponta cred ca este o gresala sa renuntati la functia de presedinte al PSD,indiferent ce acuze vi se aduc si la ce santaj sinteti supus prin Gabriel Oprea care v-a lucrat pe la spate cit ati fost in covalescenta.Daca aveti elemente asupra santajului la care sinteti supus facetile publice,sa stim cu cine avem de aface (Ioan Cechi)

- Cea mai mare greseala ! Eu unul nu cred ca asta este solutia. (Stanciulescu Madalin)

- nu e bine ceea ce ati hotarat, dar sper ca nu veti renunta si la functia de premier! oricum nu vrem sa ne trezim cu basistii pe cap; tineti-i aproape si pe cei din ALDE-Tariceanu, acestia nu vor trada niciodata, deoarece sunt adevaratii liberali, oameni de onoare si cuvant! Bafta in continuare, ati facut numai lucruri bune.... (Elena Curic)

- Noi v-am votat, dvs de ce incet, incet va retrageti? Vreti sa ne lasati pe cei care v-au sustinut???? Ati reusit sa aratati ca se poate sa faceti ceva si pt acest popor si acum vreti sa plecati, sa vina altii si sa se aleaga praful de tot ce ati facut???? Stiu ca este greu sa te loveasca din toate partile, dar cand stiti ca aveti atatea milioane de oameni care va sunt alaturi, de ce vreti sa ne lasati sa sara iar hienele in capul nostru si sa ne ia tot ce ati reusit sa ne dati inapoi??? Poate VA MAi GANDITI........(Lucia Lambru)

- Desi ma sperie hotararea dvs cred ca stiti bine ce mutare ati facut pe tabla de sah a politicii. Am incredere in deciziile dvs. Cu Dumnezeu inainte. (Dana Lidia Zavragiu)

- Personal nu sunt de acord cu demisia de onoare! In politica zilelor noastre prea multa onoare strica. Interesul tarii trebuie sa primeze. Majoritatea credem ca daca aveati scheleti in dulap ii gasea Basescu! Pacat ca le faceti pe plac celor care si-au luat tara inapoi! (Gabriela Sandu)

- ar trebui sa reveniti asupre deciziei, aveti sprijinul nostru al celor care am votat pentru dvs. probabil ca in lipsa dvs. s-a intimplat ceva in PSD dar nu renuntati si mai ales sa nu renuntati si la functia de premier ar fi o mare dezamagire pentru noi si mai ale nu le dati satisfactie celor care va vrea cazut (Emilia Birzu)

- Stimate domnule Ponta, de ce lasati haita sa va sfasie? Noi guvern galben-portocaliu nu vom accepta, vom iesi in strada daca va fi nevoie. Macar ramaneti Prim Ministru, pentru oamenii pe care-i iubiti si care va iubesc. (Lucia Aioanei)

- Aceasta decizie m-a mahnit foarte mult. Nu trebuia sa plecati dvs din fruntea PSD, ci trebuie schimbate legile, eu stiu ca sunteti nevinovat si acest dosar este unul politic. Alti oameni ar trebui sa fie schimbati, cei care fac aceste jocuri murdare si aceste abuzuri fara precedent. Am senzatia ca ne-am intors in epoca lui Ceausescu cand se fabricau dosare politice. Dvs. aveti calitate de lider, este o mare pierdere pentru partidul dvs. Va rog sa va mai ganditi.(Stoica Mariana)

- Domnule Ponta a-ți ajuns în această situație deoarece, de cănd sunteți prim-ministru, a-ți făcut 3 greșeli :1 -a-ți pus-o pe Kovesi la d.n. a. 2. -a-ți pus-o pe Kovesi la d. n. a 3. -a-ți pus-o pe Kovesi la d. n. a. (Gabriel Dumitrescu)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.