Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl dă pe Crin Antonescu pe mâna PNL

crin antonescu

În contextul discuţiilor privind modificarea componenţei Comisiei comune pentru revizuirea Constituţiei, premierul Victor Ponta considera că PNL sau fostul lider al liberalilor Crin Antonescu trebuie să decidă dacă mai ramâne în funcţia de preşedinte al Comisiei, funcţie îndeplinită de acesta în perioada funcţionării Uniunii Social Liberale.

'Nu eu pot să decid acest lucru. Să decidă domnia sa dacă mai rămâne preşedinte sau nu. Este decizia domniei sale', a declarat Ponta, potrivit Agerpres, într-o conferinta de presa sustinuta la sediul central al PSD.

El a reamintit că deciziile privind componenţa acestei comisii parlamentare aparţin fiecărui partid: 'Dacă nu mă înşel, în cadrul comisiei era şi dl Scutaru, care nu mai e parlamentar, era dl Chiuariu. Componenţa şi reprezentanţii în comisiile respective sunt stabilite de către partidul respectiv. Noi ne-am stabilit. Pentru legile electorale responsabil este dl Zgonea şi cu parlamentarii noştri de acolo, pentru Constituţie - dl Chelaru şi cu parlamentarii noştri de acolo, pentru Master Planul de transport - ministrul Transporturilor, alături de ministrul Fondurilor Europene şi al Finanţelor. (...) Noi doar ne-am stabilit responsabilii şi dorinţa de a avea un dialog pe această temă. Dl Antonescu este membru al grupului parlamentar PNL, decizia aparţine domniei sale şi PNL'.

Citeşte şi: PSD vizează scaunul lui Crin Antonescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.