Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta nu are încă demnitatea și maturitatea de a garanta o Românie europeană

Am asistat cu stupoare la acuzele nejustificate ale candidatului Ponta la adresa colegilor din PPE, domnii Daul, Krichbaum și Brok. Este grav faptul că Victor Viorel Ponta minte cu atâta nerușinare atât la nivel intern, cât și la nivel extern, prejudiciind imaginea României. Acest pseudo-naționalism de campanie electorală promovat de către candidatul Ponta este o nouă încercare de manipulare a românilor. Ținta clară este acapararea voturilor extremiștilor din România.

Ponta minte constant și înșeala de doi ani nu numai românii ci și Comisia Europeană, Parlamentul European, Consiliul European, partenerii europeni.

Ponta jigneşte și manipulează repetat! Popularii europeni au manifestat mereu respect pentru țara noastră, promovând interesele României europene și ale românilor. Împreună am apărat cot la cot libertătațile cetățenești, democrația, statul de drept și parcursul european al țării noastre.

Victor Ponta trebuie să-și ceară scuze în genunchi românilor din Diaspora pentru umilința la care au fost supuși duminică prin cozile interminabile de la secțiile de vot. Când statul american, german și spaniol atrag atenția asupra încălcării dreptului la vot față de românii din străinătate, aceasta nu înseamnă agresivitate, ci înseamnă că Ponta derapează din nou de la principiile democratice.

Poate că domnul Ponta ar aștepta mai degrabă corecții de la prietenii lui din Est dar, din păcate pentru el, România este în Uniunea Europeană. Sau poate că și domnul Martin Schulz, colegul său socialist, a fost agresiv în viziunea domnului Ponta atunci când îi atrăgea atenția că acuzele la adresa europarlamentarului Elmar Brok erau reprobabile și neadecvate unui premier al unei țări europene?!

Înainte de a-și dori să devină președintele României, domnul Ponta trebuia să se scuture de metehnele vechi ale perioadei de dinaintea anului 1989 și să accepte odată pentru totdeauna că România face parte din Uniunea Europeană și din parteneriatul cu SUA. Românii nu vor accepta niciodată orientarea către Eurasia și spre dictatura lui Putin. Victor Ponta trebuie să învețe că nu are încă demnitatea și maturitatea de a garanta că România poate fi europeană cu un președinte ca el. Azi putem spune doar „halal premier”!

Anca Boagiu,

Vicepreședinte PPE

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.