Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Popescu Piedone s-a dezlănțuit: Rareș Bogdan își schimbă batistuța, Cîrstoiu nu va face față, Simion să își fidelizeze electoratul

Cristian Popescu Piedone lansare

Cristian Popescu Piedone, candidatul PPU-SL la Primăria Capitalei, și, conform sondajelor, principalul competitor al edilului în funcție, Nicușor Dan, s-a dezlănțuit. Piedone spune că dacă cei de la PSD și PNL vor să îl susțină în cursa pentru Primăria Capitalei, își vor asigura un prim pas în victoria de la alegerile locale și mai apoi prezidențiale!

Piedone spune că nu cerșește sprijin

"Eu nu mă dezic de PPU-SL. În două zile îmi voi depune candidatura ca primar general. Dacă PSD și PNL vor să se alinieze în spatele meu, sunt bineveniți. Dacă vor să câștige Bucureștiul, care e precursorul alegerilor parlamentare și prezidențiale să își facă treaba. Eu nu o să cerșesc voturile nimănui", a declarat Piedone la România TV, la Punctul Culminant.

Piedone spune că AUR trebuie să îl susțină, dacă vrea să intre în Consiliul General al Municipiului București

"Dacă în înțelepțimea domnului Simion va considera că vrea să își fidelizeze electoratul, eu iau majoritatea voturilor de la PSD și AUR, vâzând că acest candidat domnul Cîrstoiu, raportat numai la evoluția ca și candidat, nu ca medic, îi respect profesia, dar el nu poate să intre în administrație indiferent ce consilier va avea. Vor fi cei care îți vor spune Măria ta, frumosule! Îl vor sechestra ca pe Nicușor Dan într-un birou. PNL zice că azi îi pute piedone, dar PNL și Rareș Bogdan, mă refer la el că probabil își schimbă batistuța. Nu poți spune de el că e un penelist, că e pseudo-penelist, nu poți spune de Lucian Bode că e liberal, că e pedelist. (...) Dacă ei înțeleg care e vectorul de imagine pe București, eu nu bat la uși, eu sunt vectorul pe București", a mai spus Piedone.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.