Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Gianluigi Donnarumma, despre Messi: 'Este cel mai puternic din lume'

messi

Portarul italian Gianluigi Donnarumma, desemnat cel mai bun fotbalist de la EURO 2020, unde a cucerit trofeul alături de selecţionata ţării sale şi care a semnat luna trecută un contract valabil până în 2026 cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, a afirmat, legat de probabila venire lui Lionel Messi la gruparea franceză, că argentinianul "este cel mai puternic din lume", informează L'Equipe.

"Messi este cel mai puternic din lume, iar eu sunt nerăbdător şi bucuros la gândul de a-l avea în echipă", a spus Donnarumma, potrivit agerpres.ro.

"Eu trăiesc un moment fericit, sunt foarte bucuros că fac parte din PSG şi sper să am cele mai bune rezultate. M-am întâlnit cu echipa, este un grup de jucători şi mă simt bine cu ei", a adăugat Donnarumma.

Argentinianul Lionel Messi, care şi-a anunţat despărţirea de FC Barcelona în cursul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o duminică pe Camp Nou, este aşteptat din moment în moment în capitala Franţei, unde urmează să semneze un contract cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, conform presei.

Între timp, FC Barcelona i-ar fi făcut o nouă ofertă lui Lionel Messi, în încercarea de a evita plecarea startului argentinian de pe Camp Nou, conform presei catalane.

Potrivit postului de televiziune Beteve, CEO-ul clubului "blaugrana", Ferran Reverter, l-a contactat în cursul nopţii de luni spre marţi pe tatăl şi reprezentantul jucătorului, Jorge Messi, pentru a-i face o nouă propunere, cu speranţa că cel mai bun fotbalist din istoria Barcelonei îşi va continua cariera în capitala Cataloniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.