Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Postul de televiziune al FC Barcelona, Barca TV, se închide după 24 de ani de existenţă

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Postul de televiziune al clubului de fotbal FC Barcelona, Barca TV, va înceta să emită după 24 de ani de existenţă, gruparea catalană explicând într-un comunicat de presă că nu doreşte să-şi reînnoiască acordul cu operatorul Telefonica, informează AFP.

Potrivit informaţiilor publicate în presa spaniolă, această decizie s-ar datora dificultăţilor financiare cu care se confruntă clubul. O sursă apropiată postului de televiziune a declarat pentru AFP că prin închiderea Barca TV aproximativ 130 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

''FC Barcelona a avertizat furnizorul TBSC Telefonica, compania care administrează canalul de televiziune al clubului, că nu va reînnoi contractul care îi leagă şi care se va încheia pe 30 iunie 2023'', a scris actualul lider al campionatului Spaniei în comunicatul său.

Postul Barca TV a fost creat în iulie 1999, în perioada în care clubul FC Barcelona era condus de Josep Lluis Nunez, potrivit Agerpres.

FC Barcelona a vândut acţiuni ale Barca Studios către Orpheus Media şi Socios.com, pentru aproximativ 200 de milioane de euro, sumă care i-a permis în special să-l cumpere pe atacantul polonez Robert Lewandowski de la Bayern Munchen, în vara trecută.

Clubul catalan trebuie să-şi reducă în mod considerabil cheltuielile pentru a respecta regulile fair play-ului financiar şi pentru a putea recruta noi jucători la finalul sezonului, sperând inclusiv într-o revenire a starului Lionel Messi pe Camp Nou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.