Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Postul de televiziune Film Now propune mai multe filme pentru întreaga familie în perioada Crăciunului

televiziune

Animaţia „Trolii descoperă lumea”, drama muzicală „Vocea succesului”, în care Dakota Johnson interpretează rolul unei cântăreţe în faţa şansei de a-şi schimba viitorul, şi filmul fantasy „Bumblebee” sunt lungmetrajele propuse de postul Film Now pentru Crăciun, relatează News.ro.

Pe 24 decembrie, de la ora 20:00, va fi difuzat „Trolls World Tour/ Trolii descoperă lumea”, film de animaţie 3D care îi prezintă pe Poppy şi Ciot, doi troli care descoperă că fac parte din unul dintre cele şase triburi diferite şi împrăştiate în şase ţări, fani ai şase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, simfonică, pop şi rock. Lumea lor este pe cale să devină mult mai mare şi mult mai gălăgioasă, dar un membru al elitei hard rock, regina Barb, ajutată de tatăl ei, regele Murmur, vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru a lăsa rockul să domnească. Cu soarta lumii în joc, Poppy şi Ciot, împreună cu prietenii lor, au pornit să viziteze toate celelalte ţinuturi pentru a uni trolii în armonie şi să lupte împotriva lui Barb, care caută să-i supere pe toţi.

De Crăciun, va putea fi urmărit „The High Note/ Vocea Succesului”, la ora 20:00. Trebuie să începi de jos înainte de a ajunge în vârf - aceasta este esenţa unei producţii care surprinde povestea unei cântăreţe superstar, Grace Davis şi asistentei ei personale suprasolicitată, Maggie Sherwoode, cărora li se oferă şansa să schimbe viitorul carierei. Îngrijorată din cauza vârstei şi a trecerii anilor, Grace se teme că va fi uitată de fani. În paralel, Maggie doreşte să devină producător, aşadar, văzând situaţia lui Grace, decide să îşi unească forţele.

Pe 26 decembrie, de la aceeaşi oră, va începe „Bumblebee”. Autoboţii, conduşi de Optimus Prime, sunt pe punctul de a pierde Marele Război Cybertronian în faţa inamicilor, Decepticonii. Decepticonii conduşi de Shockwave, Soundwave şi Starscream provoacă o ambuscadă în timpul evacuării, iar Optimus trimite un tânăr cercetaş, B-127, pe Pământ pentru a înfiinţa o bază de operaţiuni unde Autoboţii să se poată regrupa. Când B-127 refuză, în faţa inamicilor, să dezvăluie unde se află Optimus, Blitzwing îi smulge cu răutate caseta vocală şi îi deteriorează memoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.