Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pproduse alimentare şi măşti sunt LIVRATE de AC Milan suporterilor de peste 65 ani

www.facebook.com
Suporteri batrani

Clubul italian de fotbal a început vineri să livreze la domiciliu cutii cu produse alimentare şi dispozitive medicale, cum ar fi măştile de faţă, suporterilor săi cu vârsta mai mare de 65 de ani, care deţin abonamente pe San Siro, pentru a-i ajuta în această perioadă de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus, informează EFE, citată de Agerpres.

Gruparea milaneză s-a alăturat unei iniţiative lansate în urmă cu câteva săptămâni de echipa AS Roma, care îi ajută pe fanii săi de peste 75 ani, livrând cutii ce conţin paste, deserturi, apă, bere, medicamente şi măşti, plus eşarfe "rossonerra".

"Începând de vinerea aceasta, s-a început livrarea de către AC Milan a 2.000 de cutii cu bunuri de primă necesitate, măşti şi obiecte milaneze personalizate, suporterilor abonaţi ai sezonului 2019-2020 cu vârsta de peste 65 de ani, o categorie aflată în mod special în pericol în această perioadă. Pachetele vor fi livrate la casele fanilor, un gest care vrea să transmită apropierea, care este un element fundamental al valorilor clubului", se precizează într-un comunicat al grupării de pe San Siro.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

În ultimele săptămâni, diverse cluburi de fotbal din Italia au făcut donaţii, au promovat strângeri de fonduri şi au lansat iniţiative caritabile pentru îngrijirea fanilor aflaţi în dificultate.

Jucătorii echipei Bologna, de exemplu, i-au sunat personal pe suporterii abonaţi care locuiesc singuri, pentru a discuta cu ei câteva minute şi a-i ajuta astfel să treacă mai uşor peste această perioadă grea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.